I Danie
- rosół 11.00
| - Pomidorowa 11.00
| - grochowa 11.00
| - kalafiorowa 11.00
| - krupnik 11.00
| - szczawiowa 12.00
| - Flaki 18.00
|
|
|
II Danie
- Mielony 15.00
| - Wątroba wieprzowa 15.00
| - Filet z kurczaka 16.00
| - Polędwica wp. 16.00
| - Kotlet schabowy 16.00
| - Pieczeń 16.00
| - Morszczuk 17.00
| - Sznycel 17.00
| - Schab po szwajcarsku 17.00
| - De volaille 18.00
| - Medalion 18.00
| - Schab Diabła Boruty 18.00
| - Gulasz wp. 18.00
| - Kotlet szwajcarski 18.00
| - Schab Zagłoby (ketchup,jajko,ser) 19.00
|
|
|
Dania mączne
- Pampuch 3.00
| - Knedle 1 szt 4.50
| - Naleśniki z serem - 1 szt. 8.00
| - Naleśnik z dżemem 1 szt 8.00
| - Omlet 12.00
|
|
|
Zestawy
- Jajecznica z 3 jaj, pieczywo 12.00
| - Jajko sadzone 2 szt. ziemniaki surówki 20.00
| - Nugettsy z frytkami 24.00
|
|
|
Dodatki
- Kompot 4.00
| - Makaron 5.00
| - Ziemniaki 7.00
| - Kasza 8.00
| - Frytki 10.00
|
|
|
Przystawki
- Buraczek zasmażany 7.00
| - Bukiet surówek 8.00
|
|
|
*Dodatkowo do ceny potraw na wynos należy doliczyć opakowanie.