I Danie
- barszcz zabielany 10.00
| - Pomidorowa 11.00
| - Kapuśniak 11.00
| - kalafiorowa 11.00
| - Krupnik 11.00
| - Żurek staropolski(jajko,ziemniaki) 13.00
| - żołądkowa 15.00
| - Żurek śląski (kiełbasa,jajko,ziemniaki) 18.00
|
|
|
II Danie
- Wątroba wieprzowa 15.00
| - Mielony 16.00
| - Pulpety 16.00
| - Udko 16.00
| - Kotlet schabowy 16.50
| - Pieczeń 16.50
| - Gulasz wp. 16.50
| - Filet z kurczaka 16.50
| - Schab po szwajcarsku 17.00
| - Morszczuk 17.00
| - Sznycel 17.00
| - Schab Diabła Boruty 18.00
| - Kotlet szwajcarski 18.00
| - De volaille 18.00
| - Medalion 18.00
| - Schab Zagłoby (ketchup,jajko,ser) 19.00
|
|
|
Dania mączne
- Pampuch 3.00
| - Kluski śląskie 1szt. 5.00
| - Naleśniki z serem - 1 szt. 8.00
| - Naleśnik z dżemem 1 szt 8.00
| - Kopytka z sosem 10.00
| - Omlet 14.00
|
|
|
Zestawy
- Jajecznica z 3 jaj, pieczywo 12.00
| - Jajko sadzone 2 szt. ziemniaki surówki 20.00
| - Nugettsy z frytkami 24.00
|
|
|
Dodatki
- Maślanka 4.00
| - Kompot 5.00
| - Makaron 5.00
| - Ziemniaki 7.00
| - Kasza 8.00
| - Kopytka 10.00
| - Frytki 10.00
|
|
|
Przystawki
- Buraczek zasmażany 7.00
| - Bukiet surówek 8.00
|
|
|
*Dodatkowo do ceny potraw na wynos należy doliczyć opakowanie.