I Danie
- Krupnik 9.00
| - Pomidorowa 9.00
| - Pieczarkowa 9.00
| - Kapuśniak 9.00
| - Cebulowa 9.00
| - Żurek staropolski 10.00
| - Żurek śląski 15.00
|
|
|
II Danie
- Sznycel 0.00
| - Placek po węgiersku 0.00
| - Wątroba wieprzowa 0.00
| - Morszczuk 9.50
| - Mielony 13.00
| - Gołąbek 13.00
| - Karczek w ziołach 15.00
| - Pieczeń 15.00
| - Kotlet schabowy 15.00
| - Filet z kurczaka 15.00
| - De volaille 17.00
| - Kotlet szwajcarski 17.00
| - Golonka w kapuście 17.00
| - Medalion 17.00
|
|
|
Dania mączne
- Naleśnik z dżemem 1 szt 6.00
| - Naleśniki z serem - 1 szt. 7.00
| - Packi z jabłkami 7.00
| - Kopytka 7.00
| - Omlet 10.00
|
|
|
Zestawy
- Jajecznica na boczku z 3 jaj, pieczywo 6.50
| - Jajko sadzone 2 szt. ziemniaki surówki 17.00
| - Nugetsy z frytkami 18.00
|
|
|
Dodatki
- Maślanka 3.50
| - Kompot 4.00
| - Makaron 5.00
| - Ziemniaki 7.00
| - Kopytka 7.00
| - Frytki 7.00
| - Kasza 7.00
| - Ziemniaki zapiekane 7.00
|
|
|
*Dodatkowo do ceny potraw na wynos należy doliczyć opakowanie.