Propozycje cateringowe:
Kaczka faszerowana
po tyrolsku
po tyrolsku
Rolada wieprzowa
z boczku
z boczku
Pstrąg faszerowany
Galantyna z kurczaka
(ze szpinakiem, z warzywami)
(ze szpinakiem, z warzywami)
Naleśniki na ostro
(szpinak, łosoś , szynka)
(szpinak, łosoś , szynka)
Wędliny z dziczyzny
Kanapki konferencyjne
Koreczki
Dania obiadowe:
De volaille (z masałem i serem,
z pieczarkami, z porem
w beszamelu, z suszonymi pomidorami i serem)
z pieczarkami, z porem
w beszamelu, z suszonymi pomidorami i serem)
Zraz i bitka wołowa
Golonka po bawarsku
Karczek pieczony
w sosie grzybowym
w sosie grzybowym
Udko faszerowane pieczarkami
Twoja propozycja ...
Dania mączne:
Kluski na parze
Kluski śląskie
faszerowane mięsem
faszerowane mięsem
Kluski z dziurką
Pierogi (z mięsem, ruskie,
z kapustą i grzybami)
z kapustą i grzybami)
Ciasta:
Babeczki krakowskie
z powidłami i bitą śmietaną
z powidłami i bitą śmietaną
Sernik z powidłami z malin
Snikers
Torty (biszkopt, powidła
z czarnej porzeczki, bitaśmietana)
z czarnej porzeczki, bitaśmietana)